Manzaranın İçinde

Yarım daire şeklindeki camın arkasından içeriye davet edilen muhteşem park manzarası ile bütün eve ışığı...

Yarım daire şeklindeki camın arkasından içeriye davet edilen muhteşem park manzarası ile bütün eve ışığı ve ferahlığı taşıyan, Hsu ailesinin yeni evinin tasarımını yine Tayvan merkezli olan HAO tasarım firmasına üstleniyor. Evin genel tasarımını belirlerken olabildiğince görselliği yaşam alanına taşımaya özen gösteren firma, evin iç tasarımında da hem modern hem de klasik stili yan yana kullanarak evde yaşayan her bir bireyin stil ihtiyacına uyumlu alanlar yaratmayı tercih ediyor. Bütün yaşam alanını çevreleyen duvarları bembeyaz bırakarak eve sakin bir atmosfer katarken, evin saf ve şeffaf ruh halini de kullandıkları mobilyalar ve aksesuarlar ile devam ettiriyorlar. Evin her bir köşesi ve detayı ile ile ilgilenen HAO firması için en önemli tasarım kararlarından biri ise pencerelerden gelen görselliği evin iç alanlarına kadar iyice uzatabilmek oluyor. Böylelike Hsu ailesi de evin her bir köşesinde bu eşsiz manzaranın tadını bolca çıkarabilme şansını elde etmiş oluyorlar. Beyazın, yeşilin, sakinliğin ve doğanın iç içe geçtiği ev de Hsu ailesini oldukça keyifli günler bekliyor.

08-hao-the_one_973

02-hao-the_one_489

11-hao-the_one_517

17-hao-the_one_783

25-master_room-the_one_050

32-bedroom-the_one_904

30-bathroom-the_one_358

33-bathroom-the_one_918

Fotoğraflar: Hey!Cheese
Kaynak: ArchDaily

ALLDECOR